naar top
Menu
Logo Print

Complete verfsystemen vanaf nu beschikbaar in BIM

Polantis verwelkomt Sikkens als eerste verfproducent
magazine

Sikkens, topkwaliteit sinds 1792
Sikkens is een professioneel verfmerk dat, op basis van de beste grondstoffen, een volledig assortiment aan hoogwaardige producten aanbiedt. Sinds de oprichting in 1792 heeft het bedrijf slechts één ambitie: professionals ondersteunen door hen te voorzien van producten en diensten van de beste kwaliteit. Producten zijn zo ontwikkeld dat ze technisch topprestaties leveren, maximale productiviteit bieden en ook nog eens duurzaam zijn. Dit is dan ook het resultaat van continu onderzoek en het gebruik van innovatieve technologieën.
Ga naar de Sikkens website voor architecten

Integratie in BIM
“Om onze positie als trendsetter te versterken, zijn onze Sikkens producten vanaf nu beschikbaar in BIM. Via onze partner Polantis trachten we onze klanten van kant-en-klare schildersoplossingen te voorzien om zo het leven van (interieur)architecten en ontwerpbureaus te vergemakkelijken. Van voorbereiding tot afwerking, Sikkens biedt verschillende verftypes aan voor diverse toepassingen.”
Ontdek hier de Sikkens objecten

Ondersteuning op maat
Naast het leveren van kwalitatieve producten streeft Sikkens ernaar een betrouwbare partner te zijn voor architecten door uitstekende services te bieden. Wat ook de aard van het project is en of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, u kunt in elke fase een beroep doen op de Sikkens Services voor ondersteuning. Van een analyse van de behoeften, via een analyse van de oppervlakten en de technische beperkingen, een kleuradvies en technische aanbevelingen tot de realisatie, de eindcontrole en het onderhoud van het project.
Klik hier voor meer informatie over onze diensten

SIKKENS AKZO NOBEL PAINTS BELGIUM NV/SA

SIKKENS AKZO NOBEL PAINTS BELGIUM NV/SA

LEUVENSESTWG. (EVEREST OFFICE PARK) 248 /B
1800 VILVOORDE
+3222542211
-