naar top
Menu
Logo Print

HEATMASTER TC: DE CV/SWW-OPLOSSING
VOOR SPORTCLUBS

DRIE SPORTCLUBS SCHAKELDEN ONLANGS OVER OP DE KETELS VAN ACV

De HeatMaster TC van ACV is de referentie als CV/SWW-oplossing voor sportclubs. Het product levert heel snel veel warm water en dat is net wat sportclubs nodig hebben. Na een training of match moeten er vaak meerdere ploegen op hetzelfde moment een douche nemen. Daardoor ontstaat een piekvraag naar warm water die niet elke ketel aankan. Drie sportclubs zijn onlangs overgeschakeld op de HeatMaster TC en WaterMaster van ACV en hebben daarmee heel wat sportleden blij gemaakt.

Danny Maes Geoservices ACV Heatmaster TC CV SWW
“De spelers van KFC Zwarte Leeuw zijn heel tevreden” (Photographer: Benoît Mahaux)

Danny Maes - Geoservices

KFC Zwarte Leeuw

Danny Maes speelde al als kleine jongen bij voetbalclub Zwarte Leeuw en stapte zes jaar geleden mee in het bestuur. Als zaakvoerder van Geoservices Warmtepompen is hij bovendien hoofdsponsor van de eerste ploeg. “De passie voor voetbal is er altijd al geweest en ik ben blij dat ik op deze manier nog altijd betrokken ben. Toen de club op zoek ging naar een installateur voor de nieuwe ketel HeatMaster TC van ACV, heb ik voor een keer een uitzondering gemaakt ondanks het feit dat wij vooral gespecialiseerd zijn in geothermische warmtepompinstallaties. Ook voor dergelijke projecten beschikt ons bedrijf over een werknemer met de juiste certificaten. Deze persoon heb ik dan begeleid bij het volledige installatieproces. Voordien werd het water voor de douches in de kleedkamers van de jeugd verwarmd met een klein gasketeltje, maar na tien minuten douchen was het warm water meteen op. De eerste twee ploegen die zich naar de douches snelden, hadden altijd geluk, maar de rest van de spelers die volgden, moest dus een koude douche trotseren. Vooral in de weekends zitten we met pieken van vijf tot zes ploegen die tegelijkertijd moeten douchen. De HeatMaster TC is een van de weinige toestellen op de markt die deze vraag perfect aan kunnen. Niets is zo onaangenaam als een koude douche na een trainingssessie of match, zeker voor de kleinsten tijdens de winterperiode."

KFC Zwarte Leeuw ACV Heatmaster TC CV SWW

HEATMASTER TC CV SWW

Damien Blanchard A-Therm ACV Heatmaster TC CV SWW
“De ketel kan twaalf douches tegelijkertijd aan” (Photographer: Benoît Mahaux)

Damien Blanchard - A-Therm

Damien Blanchard is vast clublid bij zowel Hockey Linkebeek als Golfclub Les 7 Fontaines en vult de functie van medezaakvoerder bij A-Therm uit Ukkel in, waar hij acht jaar geleden als installateur aan de slag ging. Niet toevallig dat beide sportclubs bij hem kwamen aankloppen voor de installatie van een nieuwe ketel en warmwaterbereider.

Hockey Linkebeek

“Vooraleer de HeatMaster TC van ACV geïnstalleerd werd, werd het warm water aangemaakt door twee gasboilers. De HeatMaster TC heeft echter een veel grotere capaciteit en bovendien een heel kleine ecologische voetafdruk. Met de installatie ervan garanderen we dus niet alleen het comfort van onze spelers, maar besparen we ook op energie. In de hockeyclub moeten twaalf douches tegelijkertijd van warm water worden voorzien en dat kan dit toestel perfect aan. De ketel heeft een dubbele functie en werkt condenserend zowel voor centrale verwarming als voor sanitair warm water."

Golfclub Les 7 Fontaines

“Bij de golfclub moesten ze twee defecte atmosferische warmwaterbereiders van 290 liter vervangen en daarvoor hebben ze geopteerd voor de WaterMaster van ACV omdat hier enkel een voorziening in warm water nodig was. Naast de acht douches in de kleedkamers voorziet deze ketel ook twee badkamers van warm water. Het sanitair warmwater van de twee appartementen onder de kleedkamers zit ook aangesloten op dezelfde ketel. Ik merk dat mijn medeleden bij beide clubs heel tevreden zijn. Zeker na een training of match in de regen is het veel aangenamer om op te warmen met een warme douche."

ACV BELGIUM

ACV BELGIUM

OUDE VIJVERWEG 6
1653 DWORP
+3223348240
-
www.acv.com
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

ACV

Excellence in hot water

ACV ontwikkelt, produceert en verkoopt sinds 1922 technologische oplossingen voor zowel de productie van warm water als verwarmingstoepassingen in woningen en bedrijven.

Producten

Ontdek hier ons gamma

ACV installateurs

Vind een installateur in uw buurt