naar top
Menu
Logo Print
Met de Be-Line® grepen en douchezitjes blinkt ook utiliteitssanitair uit in esthetiek

UTILITEITSSANITAIR IS MEER DAN ENKEL EEN KRAAN

De eigenaren en managers van publieke gebouwen worden zich meer en meer bewust van het belang hun sanitair te verzorgen, zowel betreffende design als onderhoud. Het imago van een publieke instelling wordt namelijk weerspiegeld in de sanitaire voorzieningen.

 

ROTZOOI LEIDT TOT ROTZOOI

Volgens de Broken Window Theory van Wilson & Kelling (1982) leidt rotzooi tot meer rotzooi: om erachter te komen wat in een bepaalde omgeving gewenst gedrag is, spiegelen mensen zich namelijk aan die omgeving. Is een sanitaire ruimte vervuild of beschadigd, dan zal dat dus uitnodigen tot meer vervuiling en vandalisme.
Bijgevolg associëren mensen ook de kwaliteit van een vestiging met die van haar toiletten. Mede daarom proberen hotels, restaurants en bars, maar ook winkels, musea, luchthavens ... steeds vaker om met 'sfeervol' sanitair een positieve indruk na te laten.
Want, zeg nu zelf, wie wordt niet aangenaam verrast door aantrekkelijke, schone en comfortabele toiletten? En omgekeerd, wie herinnert zich niet de verschrikkelijke ervaringen in vies, onfris, lelijk, ouderwets, onpraktisch en half afgebroken sanitair?

Met de ALGUI rvs wastafels blinkt ook utiliteitssanitair uit in esthetiek

BE-LINE® GREPEN EN ZITJES

Niet enkel in het ontwerp en de ontwikkeling van de kranen houdt DELABIE rekening met esthetiek. Met het nieuwe Be-Line® assortiment grepen en douchezitjes wordt design ook in sanitaire voorzieningen toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit geïntroduceerd. Esthetiek en comfort worden er zodanig vervoegd dat het gedeelde gebruik van sanitaire ruimtes voor iedereen aangenamer wordt.

RVS SANITAIR

Het gebruik van roestvrij staal, een materiaal dat ideaal is voor ontwerpdoeleinden, is nog een voorbeeld van de designtrend bij DELABIE. De nieuwe ALGUI-wastafel is in dat opzicht een echt decoratief element voor de top-of-the-range wasruimte, met de dubbele afwerking glanzend/mat gepolijst die perfect integreert in elke stijl. Rvs ontwikkelt in de loop der tijd bovendien een patina, die bijdraagt tot de sfeer in de ruimte.

DELABIE

DELABIE

KOMMENSTRAAT 20
1070 ANDERLECHT
+3225589623
+3225201978