naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe FACQ Sanicenters voor de professional

Sanicenter Eupen opende eind maart; in augustus volgt Oudenaarde
magazine

Eind maart opende FACQ zijn 39ste Sanicenter voor professionals op het vlak van sanitair, verwarming en hernieuwbare energie in België. Het nieuwe verkooppunt in Eupen is het eerste dat midden in de Duitstalige gemeenschap van ons land ligt. Een première voor het nationale merk, dat de ambitie koestert elke professional in België in minder dan 30 minuten toegang tot een Sanicenter te verlenen.

In de onmiddellijke omgeving van de E40 en op de hoofdweg tussen Welkenraat en Eupen, beslaat het gloednieuwe FACQ Sanicenter een oppervlakte van 1.500 m², waarin ruim 6.000 producten op voorraad gehouden worden. Is een artikel toch niet ter plaatse in voorraad, maar wel beschikbaar in een van de drie FACQ-opslagplaatsen, dan wordt het bovendien ’s nachts geleverd, zodat het de volgende ochtend bij de opening van het Sanicenter kan worden opgehaald.

In de buurt van het Sanicenter opent in juli van dit jaar nog een nagelnieuwe showroom de deuren. Op een oppervlakte van 2.000 m² zullen particulieren daar inspiratie en advies kunnen opdoen in functie van hun budget, hun smaak en hun behoeften. In augustus 2019 volgt er ten slotte nog een nieuw Sanicenter in Oudenaarde.

FACQ ZAVENTEM

FACQ ZAVENTEM

+3227198511
+3227198641