naar top
Menu
Logo Print

Silversquare @Befimmo opent Triomf

Triomf-center moet boost geven aan gezelligheid, uitwisseling en dynamisme
magazine

Befimmo, vastgoedoperator gespecialiseerd in kwaliteitsvolle kantoorgebouwen, en Silversquare, pionier in coworking, melden de opening van Triomf, het eerste Silversquare @Befimmo coworkingcenter. Ze werkten samen een plan uit om de dynamiek van het Befimmo-kantoorgebouw te verbeteren binnen de Silver Square “Open Incubator”-spirit. De meest geschikte openbare ruimtes zijn heringericht als cowerkplekken die toegankelijk zijn voor iedereen.
Het Triomf-center is ingericht in de lobby en de eerste verdieping van het gebouw. Het biedt 4.000 m² aan coworking, met open en privé-ruimtes, plekken om te vergaderen, voor conferenties en andere bijeenkomsten, met een hele waaier diensten om de behoeften van alle gebruikers in te vullen. Kleine en middelgrote bedrijven kunnen er naast en met elkaar werken, kunnen samenkomen, groeien, uitwisselen en innoveren. Daarnaast is er in het Triomf-center ook een coworkingcafé te vinden, op basis van een lokaal concept en met gezonde seizoensvoeding op de kaart.
Belgisch ontwerper Lionel Jadot richtte de ruimtes op een ongewone manier in. Hij gebruikte de “gastenkamer” als inspiratiebron: een plek om op adem te komen, zich thuis te voelen weg van huis. Er is geen enkele rechte lijn te zien op de vloer of muren, alles is soepel en golvend. Hij ziet het als een bevrijdende vaagheid die de ruimtes vergroot en grenzen neerhaalt.
Op termijn zal er in alle Befimmo-gebouwen een Silversquare @Befimmo center kunnen komen, om zo het eerste Belux-coworkingnetwerk aan te leggen.