naar top
Menu
Logo Print

DSM lanceert speciale website

Alle informatie over poederlak op één plek
magazine

Royal DSM heeft een speciale website gelanceerd ter ondersteuning van zijn Uralac Ultra. Deze poederlak kan in één laag meteen hittegevoelige oppervlakken als MDF afwerken. De lak is in feite speciaal voor MDF ontwikkeld en andere hittegevoelige houten substraten.
De nieuwe website www.dsm.com/ultra geeft algemene informatie over de verschillende producten in het portfolio van DSM maar ook specifieke informatie over de Ultra poederlakken, referenties en verdere details van het servicepakket van DSM. Via de nieuwe website kunnen ook stalen opgevraagd worden, alsook testruns in de testruimes te Zwolle (NL), om zo de poederlak zelf aan het werk te zien. “In lijn met onze klantgerichte aanpak komt de website tegemoet aan de groeiende vraag van OEM’s, meubelcoaters en ontwerpers naar meer informatie over de technologie van Uralac Ultra.”
Paul Maeyinckx, de eigenaar van Kempa: “Na de overstap van vloeibare verf naar poederlak hebben we nooit meer omgekeken. Dankzij de technologie van Uralac Ultra konden we de duur van ons paneelcoatingsproces met een factor 10 reduceren – maar dat had geen invloed op de kwaliteit. Daarenboven kunnen onze klanten een ‘groene’ referentie halen in hun offertes voor nieuwbouwprojecten."