naar top
Menu
Logo Print

Niet alleen het buitenklimaat heeft aandacht nodig

Gratis inspiratieseminar richt pijlen op binnenklimaatdoelstellingen
magazine

‘België nog ver verwijderd van klimaatdoelstellingen voor 2020’, ‘Vlaanderen haalt Europese klimaatdoelstelling niet’ … Het zijn maar enkele van de krantenkoppen die onlangs het nieuws haalden. Dat er op klimatologisch vlak veranderingen moeten komen, staat als een paal boven water. Maar wat met het binnenklimaat en zijn doelstellingen richting 2020? Die vraag staat centraal in een gratis inspiratieseminar van Duco, waar drie boeiende gastsprekers het woord zullen voeren.

Een woning staat of valt met de kwaliteit van de binnenlucht, weet dr. Marianne Stranger, VITO. Zij zal tijdens het seminarie dan ook het belang van een gezond en veilig binnenmilieu toelichten. Daaropvolgend spreekt dr. ir. Tom Geens, Liantis. Hij vertrekt vanuit de mens en verduidelijkt de impact van de binnenluchtkwaliteit op het well-being van de bewoner. Prof. dr. Bart Vinck, audioloog, neemt je vervolgens mee in de wereld van akoestiek en gaat in op de invloed van (ventilatie)geluiden op het leefcomfort en de gezondheid. Als laatste zal Dirk Stevens, Sales Manager België, de pijler ‘Energiezuinigheid’ op een interactieve manier behelzen met focus op vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D en slimme warmtepompsystemen.

Het seminarie vindt tweemaal plaats: op 11 juni in Auditorium4 te Gent en op 13 juni in het Logistiek Innovatie Trainingscentrum te Laakdal, telkens van 13u tot 17u. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan via www.duco.eu/binnenklimaat

DUCO VENTILATION & SUN CONTROL

DUCO VENTILATION & SUN CONTROL

+3258330033
+3258330044