naar top
Menu
Logo Print

Categorie Gevelafwerking

Decoratie Awards 2018: deelnemende projectenA Project bvba

A Project bvba ging aan de slag met de eigen gevel, met een gevelbekleding van de eigen showroom en bureaus in een aanbouw, gebouwd aan het bestaande pand. A Project streefde een origineel concept na met een realisatie die eruit springt door zijn vorm, kleuren en materialen.

Categorie Vloerbekleding

Decoratie Awards 2018: deelnemende projectenDecoratie & Service

Voor een project bij laboratorium Histogenex in Wilrijk stond Decoratie & Service in voor het installeren van een vloerbekleding met aparte uitstraling en exclusiviteit. Het werd uiteindelijk een prestigeproject met hoogwaardige materialen.
Opvallend daarbij was de vorm van de verschillende vloeren: zo is het gelijkvloers en de kelder in se een cirkel, de verdiepingen zijn een gelijkzijdige driehoek.

Dija bvbaDecoratie Awards 2018: deelnemende projecten

Dija mocht aan de slag in het Hotel Radisson Blue Antwerpen. Er werd gekozen voor het plaatsen van een hoogwaardige LVT in de bar en het restaurant, na de egalisatie van de vloer. Opvallend: de tegels hebben een unieke vorm, waardoor de moeilijkheidsgraad meteen een pak de hoogte in schoot.

Decoratie Awards 2018: deelnemende projectenNV Schildersbedrijf Woutim

Op het racecircuit van Zolder dienden de loges aangekleed te worden op een unieke en kwalitatief hoogwaardige manier. NV Schildersbedrijf Woutim nam de opdracht aan en zorgde voor een unieke uitstraling op een unieke locatie.

Decoratie Awards 2018: deelnemende projectenVloerbekleding Slosse bvba

Voor de bekleding van de vloer deed Hotel Olympia een beroep op Vloerbekleding Slosse. Diverse types werden gelegd in de inkom, ontvangstruimte, receptie, bar, trappen, de muren van de traphal, de gangen en de 31 hotelkamers. Onder een strakke timing kreeg het hotel een volledige transformatie.

Categorie Schilderwerken

Deprez-Loncke Interieur bvbaDecoratie Awards 2018: deelnemende projecten

Als sluitstuk van de totaalrenovatie van een woning kreeg Deprez-Loncke Interieur bvba de opdracht om de woning definitief op te schilderen. In eigen beheer werkte de onderneming ook nog de badkamer af.
De muren in de slaapkamer en de nachthal werden uitgevoerd met een decoratieve techniek, in de slaapkamer werd gekozen voor een combinatie van schilderwerk en behangpapier.