8 maart 2018

VAKINFORMATIE OVER PROJECTBOUW

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBeveiliging en toegankelijkheid naadloos integreren
Hoe vroeger architecten tijdens het ontwerp van openbare gebouwen nadenken over de implementatie van toegangscontrolesystemen, hoe meer keuze en mogelijkheden er zijn. Dit blijkt vaak een evenwichtsoefening tussen beveiliging en functionaliteit. In dit online magazine belichten we diverse toegangscontrolesystemen, mogelijke oplossingen voor de beveiliging van parkings en de nieuwste generatie slagbomen en verzinkbare palen.

Bart Denys
Hoofdredacteur

Keuze van controlesysteem is essentieel

Een openbaar gebouw wil zowel bezoekers verwelkomen als ze op de nodige afstand houden. Toegangscontrolesystemen beheren verkeersstromen en waarborgen de veiligheid, maar mogen het dagelijkse proces in geen geval ...
Volledig artikel lezen

Systemen voor een veilige parking

Als men diefstal op parkings wil tegengaan, dan moet men naast de installatie van de nodige fysieke barrières en eventuele camerasystemen, een of andere vorm van toegangscontrole implementeren.
Volledig artikel lezen

Nieuwe verzinkbare palen beperken kosten

Er zijn twee types van aandrijvingsmechanismen voor slagbomen op de markt. Beide types zijn uitgerust met ingebouwde microprocessorsturingen die garant staan voor een grote flexibiliteit.
Volledig artikel lezen

Grootste vakbeurs voor de zorgsector

HEALTH&CARE vindt dit jaar plaats van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 april 2018 in Flanders Expo, Gent. Meer dan 6000 bezoekers en 320 standhouders zullen elkaar tijdens de beurs ontmoeten en inspireren.
Lees meer

De onzichtbare kracht van design

160pxDe vraag naar minimalistische designoplossingen, ook in de projectafwerking, groeit. tesa speelt hierop in met tesa® ACXplus, een serie sterke acryl-schuimtapes voor de permanente montage van (on)gelijksoortige materialen in het in- en exterieur.
Lees meer

Verruim uw kennis- en netwerk tijdens uniek event

Binnen de gevelbouw wint het geventileerde gevelconcept duidelijk aan belang. Maak op 31 mei kennis met de specialisten terzake en hun nieuwste oplossingen.
Volledig artikel lezen

Handige apps voor de woning

160pxEén van de hoofdthema's op Batibouw anno 2018 was connectiviteit. Niet alleen in ons professionele en sociale leven is de digitalisering niet meer weg te denken.
Lees meer

Lees ook: Connectiviteit centraal op 59e Batibouw

Spectaculaire wedstrijd laat Batibouwbezoekers aan gevel hangen

Op de stand van Wienerberger waren tijdens Batibouw de gekste capriolen te zien. De fabrikant organiseerde er namelijk een spectaculaire wedstrijd waarin een gigantische spiegel en een Wienerberger gevel centraal staan.
Lees meer

Innovatief Belgisch design bekroond in Londen

Dit Belgische verlichtingsbedrijf is op de Surface Design Awards in Londen bekroond met een award voor het project Soundscapes. De startup kreeg de award in de categorie Light and Acoustics...
Lees meer

"Ook interieur maakt het verschil in een horecazaak"

Eind oktober kreeg King George Cafe het nieuws dat ze voor de prestigieuze World Interior Awards in Londen genomineerd waren én bij de laatste zeven finalisten behoorden voor het mooiste ingerichte café ter wereld.
Lees meer

Lees ook:
Snel zicht op totale milieu-impact van bouwmaterialen
Recordopbrengst van 266 miljoen euro tijdens strijd tegen sociale fraude
Europa geeft groen licht voor doorgedreven strijd tegen sociale dumping

Vlaanderen telt meer en meer appartementsgebouwen

Het aandeel van de appartementen in het totaal aantal vergunde nieuwe woongelegenheden blijft maar toenemen. In 2016 was 64% van de nieuwe vergunde woongelegenheden een flat en nog slechts 36% een huis.
Lees meer

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

http://projecto.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Recordopbrengst van 266 miljoen euro tegen sociale fraude

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be