28 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER PROJECTBOUW

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe charme van natuursteen als duurzame gevelbekleding bestaat in de uniciteit van elk paneel. Het spelen met afwerkingen, tinten en formaten maakt een gevel nog aparter.
Terwijl architecten snakken naar een nieuw wettelijk kader, serveren we hen in dit online magazine de 14 beste apps van 2018. Verder laten Louis Amory en Joost Callens (de gewezen en nieuwe voorzitter van de Federatie van Ontwikkelaars-Woningbouwers) in een dubbelinterview hun licht schijnen op enkele opvallende trends in de sector.
Bart Denys
Hoofdredacteur

AFWERKING BEPAALT UITZICHT VAN NATUURSTENEN GEVELBEKLEDING

De oppervlakken van twee natuursteenpanelen uit eenzelfde groeve die een verschillende afwerking krijgen, kunnen esthetisch erg van elkaar verschillen. De keuze van een oppervlaktebewerking hangt echter niet alleen af van een esthetische voorkeur. Volledig artikel lezen

NATUURSTEEN: VERLIJMEN OF VERANKEREN?

De bevestigingswijze van een natuurstenen gevelbekleding is afhankelijk van het formaat (gewicht) van de stukken, de plaatsingshoogte en de locatie, alsook de steensterkte.
Volledig artikel lezen

Lees ook: Welk type natuursteen is het best geschikt voor uw project?
Volledig artikel lezen

GEVELRENOVATIE COLLEGE CHRIST-ROI

Het college Christ-Roi in Ottignies dateert van 1965, de gouden jaren van beton. Het design is geïnspireerd op het klooster van La Tourette nabij Lyon - een ontwerp van Le Corbusier - en de school werd volledig in beton gebouwd.
Lees meer

STRAK, SCHOON EN EFFICIËNT

160pxWil u decoratieve panelen plaatsen zonder de beperkingen van een mechanische bevestiging of vloeibare lijmen? Gebruik dan de dubbelzijdige tesa® tapes om uw project te verwezenlijken.
Lees meer

VIDEO: BRANDWERENDE GEVENTILEERDE GEVEL VOOR S&R ZWEMBAD IN ZWEVEGEM

 VIDEOHet S&R zwembad van Zwevegem is een klassiek zwembad, waardoor het gebouw een strak geheel is geworden. Ontwerpend architect Jan Haegeman (Artabel) legt in deze video uit hoe hij het gebouw karakter gaf door te kiezen voor …
Bekijk de video

BESLISSINGEN WETGEVER DISCRIMINEREN NIEUWBOUW

In februari mocht Louis Amory officieel de fakkel overnemen van Joost Callens als voorzitter van de Federatie van Ontwikkelaars-Woningbouwers.
Volledig artikel lezen

DE 14 BESTE APPS VOOR ARCHITECTEN IN 2018

Architecten en aannemers spenderen veel tijd aan files, het uitschrijven van werfverslagen, het afdrukken van grondplannen en er aantekeningen op maken op de werf, bijhouden van onkosten, ...
Lees meer

HOE EEN GEBOUW HET GENEZINGSPROCES VERSNELT

Na enkele jaren hard labeur huldigde Group Jansen op 12 juni 2018 het hoogtechnologische ziekenhuis AZ Sint-Maarten in. Het nieuwbouwziekenhuis, waarin het volledige zorgaanbod van AZ Sint-Maarten voortaan geconcentreerd wordt, is 105.
Lees meer

77 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME

160pxWil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw producten aan de man kunt brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer BEURSSUCCES? Lees dan dit boek.
Lees meer

OSTERMANN SPONSOR VAN DE SCHRIJNWERK AWARDS 2018!

160pxOstermann is sponsor geworden van de Schrijnwerk Awards 2018, het event dat het vakmanschap van de Belgische schrijnwerksector in de kijker zet.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE EN WIN EEN EXCLUSIEVE CHOCOLADEBOX

160pxDoor de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox. Lees meer

http://projecto.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De 14 beste apps voor architecten in 2018

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be