20 september 2017

VAKINFORMATIE OVER PROJECTBOUW

Lees de nieuwsbrief online

5.000 vierkante meter gebogen glas
Mega-order voor Belgische houtskeletbouwspecialist
Hoogwaardige vloerbekleding in BIM
Lees meer sectornieuws

Voorwandsysteem voor utiliteitsbouw
Nieuwe serie schoonloopzones
Ontdek m eer innovaties

Wat met een sporthal boven klaslokalen?

Hoe zorg je ervoor dat impact- en andere geluiden van een sporthal boven klaslokalen niet tot in die lokalen doordringt?
Lees meer

Lees ook:
Normering voor akoestiek in scholenbouw

Flexibel ontwerpen met GEZE BIM-objecten

De opkomst van het modelleren met BIM neemt een vogelvlucht. Zowel klanten, architecten en leveranciers als bouwpartners ontdekken de vele mogelijkheden van BIM om integraal aan een project te kunnen samenwerken.
Lees meer

De bouw digitaliseert. U toch ook?

Met de digitalisering staat de bouwsector voor een ongemeen boeiend tijdperk. BIM raakt stilaan ingeburgerd, maar wat met drones, robotisering of 3D-printing? Bent u al vertrouwd met e-facturatie, ERP-software en e-marketing? Om nog te zwijgen van big data, artificiële intelligentie en augmented reality.
Lees meer

Sweco Belgium breidt opnieuw uit

Sweco Belgium neemt Snoeck & Partners over, een Kortrijks ingenieurs- en adviesbureau, gespecialiseerd in gebouwen, infrastructuurstudies, waterstudies en advies.
Lees meer

Learning and Innovation Center moet voorbeeldgebouw worden

Op de grens tussen de campus VUB en de campus ULB zal over een paar jaar een nieuw gebouw verrijzen. Het Learning and Innovation Center (LIC) zal een smeltkroes zijn ...
Lees meer

Siniat zet in op onderzoek en ontwikkeling

Onderzoek met het oog op de ontwikkeling van performante bouwmaterialen, daarmee wil de Etex Group, fabrikant van o.a. Siniat gipskartonplaatmateriaal en Promat brandbeschermingsmaterialen, in de toekomst het verschil maken.
Lees meer

Duurzaam FPC te Antwerpen

De realisatie van het FPC (Forensisch Psychiatrisch Centrum) te Antwerpen maakt deel uit van het Masterplan Justitie 2008-2012-2016 dat voorziet in een gevangenisinfrastructuur in humane omstandigheden.
Lees meer

Lood van Uzimet beschermt bezoekers en personeel Jules Bordetziekenhuis

Uzimet, de enige bladloodproducent in de Benelux, neemt voor het nieuwe Jules Bordetziekenhuis in Brussel (van 80.000 m²) de stralingsbescherming voor zijn rekening.
Lees meer

Wago Lighting Management als intelligente oplossing

Wago Lighting Management zorgt voor een energiebesparende en flexibele oplossing, zonder programmatie. Als intelligente oplossing voor verlichtingsystemen in grote ...
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Lees meer

http://projecto.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Sporthal boven klaslokalen stelt akoestische uitdaging

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be