29 november 2017

VAKINFORMATIE OVER PROJECTBOUW

Lees online

Werkplek als wapen in de War For Talent

De krapte op de arbeidsmarkt zal de War For Talent de komende jaren alleen maar doen toenemen. Het creëren van een aantrekkelijke werkplek, met voldoende licht en verse lucht in een hedendaagse en stimu­lerende omgeving, kan in dit opzicht een belangrijk instrument worden. Als (interieur)architect speelt u hierbij een prominente rol. Dankzij uw ontwerp van warme, aangename ontmoetingsplaatsen die baden in een huiselijke sfeer, kan uw opdrachtgever kenniswerkers verleiden, aan zich binden en op langere termijn blijven boeien.

"Ook schoonheid is bij kantoren een aspect van duurzaamheid"

Het ontwerpbureau architectesassoc profileert zich als collectief denkveld. Brussel is daarbij hun werkterrein. Aan de hand van enkele inspirerende kantoorprojecten schetst arch. Sabine Leribaux …
Lees dit interview

Lees ook:
Interview AIM:
“Duurzaam kantoor begint bij duurzaam ontwerp"
Interview DDS & partners:
“Kantoormarkt is een grillig dier"

Een doordacht kleurplan bevordert het welzijn van de mensen in een omgeving

Sigma Coatings is klaar met de ontwikkeling van zijn kleurfilosofie. Met Colours of Life onderzoekt het bedrijf de effecten van kleur op emotie, beleving en hoe een ruimte ervaren wordt.
Lees meer

Wolvilt wandbekleding in IKC de Bollenstreek

Het nieuwe jaar begint voor HOLLANDFELT al jaren op de vakbeurs Heimtextil. Deze beurs verlegt haar focus steeds meer richting beslissers uit de bouwsector, waardoor een bezoek aan deze beurs ook voor professionals uit deze sector zeer de moeite waard wordt.
Lees meer

Personalisatie is de nieuwe standaard

Ook in de bouwsector wordt steeds vaker gezocht naar unieke oplossingen die het interieur of exterieur een zekere eigenheid of cachet kunnen geven.
Lees meer

Wat vinden we de meest aangename verlichting?

Human Centric Lighting wil meer aandacht bieden aan de effecten van verlichting op de mens, en gaat op zoek naar een balans tussen welzijn en efficiëntie.
Lees dit interview

LVT-vloeren kennen opmars in kantoren

LVT-vloeren zijn sinds enkele jaren aan een ware opmars bezig. Het waterbestendige en onderhoudsvriendelijke karakter van deze vloeren maakt ze tot de ideale oplossing voor …
Lees dit dossier

Reynders wint Schrijnwerk Award met uniek kantoorproject!

Voor het hoofdkantoor van AXA Belgium te Brussel stond Reynders nv in voor de productie en de plaatsing van al het maatschrijnwerk. Het gaat onder meer over foodcorners (espresso bar, salad bar, grill bar, mezza bar, …), inkomdesks in solid surface,...
Lees meer

Eersteklas design, prestigieuze onderscheiding

Wat zijn de baanbrekende designtrends en wie zijn de drijvende krachten erachter? Die vraag wordt beantwoord door ...
Lees meer

Dit zijn de meest populaire BIM-objecten!

Tijdens BIMobject LIVE 2017, een tweedaagse conferentie in Malmö, Zweden voor producenten van bouwmaterialen, interieurfabrikanten en bouwprofessionals, werd de BIMobject Award 2017 voor Most Downloaded Brand uitgereikt aan ...
Lees meer

Lees ons uitgebreide BIM-dossier

Al gedacht aan de evacuatieplanning?

In het huidige economische klimaat ligt bij steeds meer bedrijven de nadruk op efficiëntie, besparing en omzetgroei. Investeringen in zaken als een veilige evacuatie krijgen daardoor vaak niet de juiste prioriteit.
Lees meer

Skipiste op verbrandingsoven

In Denemarken wordt er binnenkort een skipiste ingericht op verbrandingsoven Amager Bakke in Amager bij Kopenhagen. De oven is speciaal ontworpen om afval in energie om te zetten, en dat zo milieuvriendelijk mogelijk.
Lees meer

http://projecto.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Dit zijn de meest populaire BIM-objecten!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be