Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

hygiënebeheersplan voor publiek sanitair

Door de pandemie is de aandacht voor hygiëne enorm gestegen. Naast veiligheid wint ook het design en aandacht voor duurzaam waterverbruik aan belang bij publiek sanitair. In tijden waarin Covid ons leven beheerst, mogen we echter ook Legionella niet vergeten. Een hygiënebeheersplan kan heel wat onheil voorkomen bij de heropstart van sanitaire installaties in horeca, sportcentra of andere publieke gebouwen.
Bart Denys, Hoofdredacteur

 
Sanitair in publieke gebouwen vraagt een totaal andere aanpak dan sanitair voor particulieren. Door de pandemie is de aandacht voor hygiëne enorm gestegen, maar er zijn nog tal van andere factoren om rekening mee te houden.
Stel je voor: je mag je zaak heropenen op 8 mei, maar moet prompt weer sluiten omdat tijdens de lockdown de legionellabacterie in je leidingen is geslopen. Als toonaangevend specialist in drinkwaterkwaliteit en sanitaire installaties helpt Viega de uitbaters van horeca en sportcentra op weg naar een veilige heropstart.
De badkamer heeft als persoonlijke wellnessoase en plek om te relaxen enorm aan belang gewonnen. Daarom biedt JACKOBOARD®, het veelzijdige systeem voor een individuele badkamerinrichting, nu drie nieuwe S-Kits voor diverse zitbanken om te betegelen.
Met Intellimix® zet Ideal Standard de nieuwe norm voor hygiëne. Deze slimme en duurzame kraan geeft gedoseerd water en zeep af voor een perfecte reiniging van je handen, 100% contactloos.
De Belgische Cementnijverheid kondigt haar ‘Cement & beton Roadmap 2050’ aan voor een circulaire en klimaatneutrale bouw tegen 2050!
Scholen, crèches, universiteiten, woningen, ziekenhuizen, stadhuizen of kantoren: alle gebouwen en mensen hebben frisse lucht nodig. Dit was al van belang voor de coronacrisis, maar we zijn ons nu nog meer bewust van het feit dat ziekteverwekkers zich ...
Woningen met een strakke architectuur in pleisterwerk zijn vandaag zeer geliefd. De dakrand kan dan ook een storend element zijn. Het Capatect ProAttika® syteem biedt hier een oplossing.
De Dobbit SCHRIJNWERK AWARDS zetten ook in 2021 het vakmanschap van de schrijnwerkers in de kijker. Deze prestigieuze awards belonen opnieuw schrijnwerkers en interieurbouwers voor de realisatie van een bijzonder project. Ook (interieur)architecten kunnen deelnemen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.