Online magazines

25 november 2020 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

ontdek unieke interieurcreaties
Het interieur bepaalt in grote mate hoe we een gebouw of ruimte ervaren. Vloer- en wandbekleding zijn daarbij beeldbepalende factoren. In dit online magazine leest u over projecttapijt en -behang. Verder ontdekt u enkele unieke interieurcreaties, stuk voor stuk pareltjes die zijn genomineerd voor bekroning met een Schrijnwerk Award, de wedstrijd die Belgisch vakmanschap in de kijker plaatst.
Bart Denys, Hoofdredacteur
De technische eigenschappen van een tapijt worden door de fabrikanten beschreven in een technische fiche. Het is aan de architect om te putten uit de verschillende technische fiches en zo het correcte tapijtproduct voor een bepaald project te selecteren.
Fichet Security Solutions Belgium zet al jaren haar expertise in om ervoor te zorgen dat klanten veilig leven in een wereld waar de fysieke en cyberrisico’s voortdurend om de hoek schuilen. Het bedrijf zit volledig op de rails en
Wanneer Sedus nadenkt over de toekomst doet het dat graag ongebreideld en zonder vooroordelen. Veel van onze ontwerpen zijn de vrucht van Future Oriented Design. We vragen ons dan niet af wat de markt vandaag nodig heeft, maar wat onze gebruikers in de toekomst zouden gaan nodig hebben.
Van residentiële projecten tot restaurants en theaterzalen, de genomineerde projecten in de categorie Totaalinterieur van de Schrijnwerk Awards blinken uit van het vakmanschap.
Wachten op een pakje en merken dat de postbode niet aanbelt? Met de design pakketbrievenbussen van eSafe behoort die frustratie definitief tot het verleden.
Decoratief projectbehang schept sfeer en geeft een representatieve ruimte een duidelijke meerwaarde. Het voldoet aan een aantal technische vereisten: het is onder meer duurzaam, reinigbaar en brandvertragend. Belangrijke trends zijn ...
De schoonloopzone, vooral binnen, maar mogelijk ook buiten aan de ingang, straalt meteen mee het imago en de identiteit van het gebouw en mogelijk het daarin gehuisveste bedrijf uit. Op welke manier precies?
Een opvallend meubel of bijzondere creatie kan een ware eyecather zijn in een ruimte of interieur. Ontdek hier de genomineerde projecten voor de categorie Interieurelementen van de Schrijnwerk Awards!
Oneindige kleurencombinaties en patronen zorgen ervoor dat hedendaagse looks bekomen kunnen worden. Zo schudt de tapijttegel voorgoed het oubollige imago van zich af. Niet alleen op esthetisch, maar ook op technisch vlak staan de innovaties niet stil.
De grootste showroom van FACQ in België heeft de deuren geopend. Alle diensten van het merk komen hier samen: een logistiek centrum, een Collect & Go-dienst, een Contact Center én een Sanicenter.
Onder het merk Leviat komen toonaangevende namen in de sector, waaronder Ancon, HALFEN en Plaka, samen als één bedrijf, waardoor een wereldleider ontstaat op het gebied van verbindings-, bevestigings- en verankeringstechnologie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.