Online magazines

03 maart 2021 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

8 ontwerpfouten bij parkings
Het ontwerp en de constructie van parkeergarages is een complexe taak, waarbij rekening moet worden gehouden met tal van aspecten zoals afwatering, rook- en warmteafvoer, ventilatie, verlichting, veiligheid.... Waar gaat het vaak fout en hoe moet het dan wel? Je ontdekt het in dit online magazine.
Bart Denys, Hoofdredacteur

 
Benieuwd naar de vier bekroonde projecten van de Staalbouwwedstrijd 2020? Je ontdekt het hier!
Parkingaanleg is niet alleen een rigide mathematische of constructieve kwestie. Er dient ook gedacht aan de sociale veiligheid en verkeersveiligheid, de zichtbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, de toegankelijkheid, het gebruik van kleur en groen ...
Gebouwen beter maken: daar gaan Geert Bellens en Tim Van Dyck resoluut voor, al meer dan twintig jaar. Sinds 2015 doen ze dat ook samen bij Metiz, een ingenieursbureau dat gebouwprestaties meet, visualiseert en analyseert.
WEBINAR // Je EPB-berekening positief beïnvloeden met natuurlijke technieken? Ontdek wat DUCO voor jou in petto heeft in de strijd tegen residentiële oververhitting tijdens het Webinar Zonwering en Oververhitting op 10 maart om 10u.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Meld u aan en laat u inspireren door de nr.1 producent van sensortechnologie en binnen/buitenverlichting. Kijk mee op deze online beurs voor de nieuwste trends voor slimme verlichting én sensoren. Gedurende drie dagen komen 11 onderwerpen aan bod.
Als online evenement brengt 's werelds toonaangevende vakbeurs voor water, verwarming en airconditioning de sanitaire en HVAC-sector van 22 tot en met 26 maart digitaal samen.
Het eerste vakantiepark in Vlaanderen in CLT-houtconstructie onttrekt en slaat 5,2 miljoen kg CO2 op uit de lucht, waarmee het alle transport van het park neutraliseert. De circulaire materialen en recuperatie van water vervolledigen het geheel.
Koen Jonckheere, zaakvoerder van Studiebureau Jonckheere, heeft er twee nieuwe partners bij. Met Filip Algoedt en Bart Deschaght mee aan het roer kan het bedrijf klaargestoomd worden voor de toekomst.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.