Online magazines

08 oktober 2020 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

Online versie bekijken
DE BELANGRIJKSTE PARAMETERS INZAKE NAGALM
Wie op zoek is naar een optimaal akoestisch binnencomfort, moet op zoek naar een aangepast evenwicht tussen tal van parameters. In dit online magazine zetten we de belangrijkse factoren op een rijtje.
Bart Denys, Hoofdredacteur
Het streven naar akoestisch comfort is een veelzijdige uitdaging. Ook binnen één enkele ruimte zijn er aandachtspunten. Daar moet het geluid zich immers op een manier verspreiden die aangepast is aan de functie van de ruimte.
Ruimtes en gebouwen waarin gebruikgemaakt wordt van betonkernactivering vormen een uitzonderlijke uitdaging met betrekking tot akoestiek. Zowel de geometrie van deze ruimtes, doorgaans met hoge plafonds, als de materialen hebben ...
De experten van Does It Hertz brengen een frisse & creatieve kijk op akoestiek. Een aangename akoestiek is dan ook heel erg belangrijk bij zowel het ontwerp en de constructie, als de aankleding van gebouwen.
In dit webinar reikt Koen Michielsen de ontwerper de juiste informatie aan om een correct (voor)ontwerp uit te werken op vlak van brandveilige staalstructuren.
Buitenisolatie is ongetwijfeld de meest efficiënte vorm van isolatie. JACKON Insulation past dit principe toe in de praktijk dankzij zijn bouwproces JACKODUR® Atlas. Deze methode laat het toe bodemplaten van alle soorten bouwprojecten in een recordtijd doeltreffend te isoleren.
In onze (groot)steden is er een groeiende vraag naar fietsinfrastructuur. Velo-Boxx, ontwikkelaar van hoogkwalitatieve fietsenstallingen in de vorm van hersluitbare fietsentrommels, rekent voor de toegangscontrole op de technologie van EVVA.
Op kantoor is het cruciaal om een ruimte te hebben waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen vergaderen en vlot met elkaar kunnen samenwerken. Die kan nu gemakkelijk gecreëerd worden dankzij Space-R, de modulaire deur- en wandprofielen van AVC Gemino.
De Brick Award biedt architecten van over de hele wereld de mogelijkheid om hun nieuwste creatieve projecten op het gebied van innovatieve baksteenarchitectuur te presenteren. Het doel is om zowel architecten als mensen te inspireren om ...
Naar goede gewoonte zette Mijn Thuis Op Maat innovatie architectuur en toekomstgerichte woonvormen in de kijker. Architecten toonden o.a. hoe je groots kunt wonen op een relatief kleine oppervlakte.
BuildUp brengt op 22 oktober enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen. Mis dit digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's niet en registreer u vandaag nog!
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie  opnieuw het bos door de bomen.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.