Online magazines

14 oktober 2020 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

Online versie bekijken
heeft corona impact op gebouwontwerp?
Corona bleek het afgelopen half jaar niet alleen een medische, economische en maatschappelijke crisis, maar manifesteerde zich door regels rond social distancing en publieksbeperkingen ook als een ruimtelijk vraagstuk. De vraag dringt zich dan ook op of architectuur hierop een antwoord moet bieden.
Bart Denys, Hoofdredacteur
Met termen als lockdown en social distancing toont corona zich ook als een pertinent ruimtelijke crisis. Enkele specialisten delen hun visie: moet cultuurinfrastructuur anders vormgegeven worden?
Twee Belgische ondernemers ontwikkelden ArchiSnapper. Een app waarmee je enorm veel tijd wint op de werf ...
Is brandveiligheid voor u een prioriteit? In dit webinar geven Jelle Laverge en Benoit Declerck enkele juridische inzichten en aandachtspunten mee waar u op de werf op kan terugvallen.
Als vooraanstaande speler op de verlichtingsmarkt heeft Sylvania een diepgaand inzicht in de trends in de verlichtings- en de bouwsector, maar uiteraard ook op het vlak van gebouwbeheer en digitalisering. Globaal gaat maar liefst 39% van alle gebruikte energie naar ...
Wat duurzame akoestische oplossingen betreft, heeft Knauf een sterke reputatie opgebouwd. De Organic-lijn staat dan ook gekend om haar combinatie van akoestiek en design. Met de integratie van Heraklith-panelen maakt Knauf zijn geluidsabsorberende aanbod nog ...
In hartje Utrecht verrijst in drie maanden tijd een uniek houtskeletbouw gebouw, een nieuwe woontoren van 12m hoog met 6 kleine appartementen en 2 werkruimten.
Hout(skelet)bouw is niet langer bestemd voor eengezinswoningen alleen. Ook meerlaagse gebouwen worden vandaag opgetrokken met houten gevels of zelfs een volledig houten structuur.
Het Vlaams Energieagentschap (VEA) deed een steekproef op  110  EPB-aangiften ingediend voor eind 2018, om na te gaan of de EPB-verslaggever de kwaliteit correct rapporteert.
In deze PMG Connects geeft een Securex-expert u gerichte en verstaanbare antwoorden op uw vragen m.b.t. aanwerven, sociale bijdragen enz. Lees verder en zie door de bomen terug het bos.
Brandveiligheid blijft een hot topic binnen de bouwsector. BuildUp brengt daarom enkele voorlopers en specialisten op vlak van brandveiligheid samen voor een digitaal kennisevent met boeiende webinars en inspirerende projectvideo's.
Brandveiligheid is een belangrijk aandachtspunt voor elke bouwprofessional. Beantwoord deze 6 vragen in 2 minuten en WIN een fles champagne!
Na het laatste grote internationale automobielsalon in Europa te zijn geweest dat in 2020 succesvol de deuren heeft geopend, hoopte FEBIAC om tevens de eerste te zijn die begin 2021 de Europese automobielsalons terug op de kaart zou zetten.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.