Online magazines

18 november 2020 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

Online versie bekijken
covid hertekent kantoorlandschap
De pandemie zorgde voor een omslag in het denken over kantoorinrichting. Het klassieke kantoor is passé en het op grote schaal thuiswerken bracht nieuwe noden met zich mee. In dit online magazine tonen we enkele inspirerende oplossingen.
Bart Denys, Hoofdredacteur
De term actieve beglazing verwijst naar glaspartijen waarvan bepaalde eigenschappen via een sturing gewijzigd kunnen worden. De verschillende systemen bieden oplossingen op het gebied van ...
Een ruimte hebben om te werken en te vergaderen is cruciaal voor het welzijn, de gezondheid en productiviteit van medewerkers. Maar moeilijke bouwknopen en de verschillende intervenanten in projecten veroorzaken vaak heel wat problemen en frustraties.
De voorbije maanden hebben we ons allemaal aangepast aan de uitdagingen die COVID-19 met zich meebracht. Veel werknemers werkten van thuis uit en dat is vandaag nog altijd het geval. Maar hoe wen je aan dat thuiswerken? En hoe zorg je ervoor dat dat ook ergonomisch kan?
Als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat het klassieke beeld van een doorsnee kantoor volledig passé is. COVID-19 zorgt er in eerste instantie voor dat een gezonde werkomgeving nog meer aan belang wint en dat veiligheid hoger komt te staan op de prioriteitenlijst. Bij Moobi bent u hiervoor aan het goede adres.
Het bekroonde HeartFelt® modulair vilten plafond- en wandsysteem, ontwikkeld door Hunter Douglas Architectural, kan dankzij de lancering van een Baffle-plafond nu in nog meer ruimtes en situaties worden gebruikt.
DELABIE slaat een belangrijke brug tussen design, architectuur en functionaliteit in openbare ruimten zoals musea, restaurants, kantoren en luchthavens.
De renovatie van het Joods Museum van België schiet weldra uit de startblokken. Het laureaat-project streeft 3 doelstellingen na: een architectuur die geïntegreerd is in de omgeving, coherent is met de historische context en de meest efficiënte indeling biedt voor het museum.
COVID-19 heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. De aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS) ...
Wat is de link tussen biodiversiteit en gezondheid, en welke rol spelen ecosysteemdiensten daarin? Sweco publiceerde een rapport dat ingaat op de uitdagingen van biodiversiteitverlies en de voordelen van een gevarieerdere groene stedelijke omgeving.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.