Online magazines

02 december 2020 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

Online versie bekijken
belgische bedrijven blinken uit in vakmanschap
Ons land herbergt heel wat vakmanschap. Dat blijkt uit de tientallen inspirerende projecten die ons elk jaar worden toegezonden voor deelname aan de Schrijnwerk Awards. In dit online magazine ontdekt u enkele staaltjes van puur vakmanschap in houtbouw, aluminium en timmer- en schrijnwerk.
Bart Denys, Hoofdredacteur
Tegenwoordig bestaan er hybride rolluiksystemen die een combinatie vormen van een doekzonwering en een rolluik. Die oplossing verenigt de voordelen van de twee afzonderlijke systemen. Enerzijds is er ...
In de categorie Schrijn- en timmerwerk maken ook dit jaar enkele unieke projecten een kans op een Schrijnwerk Award. Ontdek hier de genomineerden van deze categorie.
Fichet Security Solutions Belgium zet al jaren haar expertise in om ervoor te zorgen dat klanten veilig leven in een wereld waar de fysieke en cyberrisico’s voortdurend om de hoek schuilen. Het bedrijf zit volledig op de rails en
Het nieuwe zorgwooncomplex Zuidburg in Veurne koos vanuit comfortoverwegingen voor multi lucht/lucht warmtepompen van Daikin, met actieve koeling voor de assistentieflats, in de andere ruimtes aangevuld met specifieke oplossingen op maat.
De laatste jaren worden baksteenstrips gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatie. In renovatie zijn ze vooral handig omdat op die manier ook buitenisolatie kan worden aangebracht, zonder dat er al te veel ruimte verloren gaat.
Bekijk zeker eens uw huurcontract voor uw vuilvangmatten.
Deze genomineerde projecten in de categorie Aluminium maken een kans op een unieke Schrijnwerk Award.
Het mandaat van de huidige stadsbouwmeester van Antwerpen Christian Rapp is gestart op 1 januari 2016. De samenwerking werd gunstig beoordeeld, waardoor het mandaat voor 5 jaar verlengd wordt.
Benieuwd naar enkele inspirerende houtbouwprojecten? Bekijk dan hier de genomineerde projecten voor de Schrijnwerk Awards 2020!
Tivoli GreenCity behaalt het BREEAM outstanding-certificaat voor wijken, als eerste in de Benelux. Van meet af aan ambieerde initiatiefnemer citydev.brussels er een nieuwe wijk te ontwikkelen die baanbrekend is op het vlak van duurzame ontwikkeling.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.