Online magazines

17 maart 2021 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

Online versie bekijken
specifieke vereisten voor technische vloeren
Specifieke projecten vragen om bijzondere oplossingen. Onderhoud, veiligheid, duurzaamheid en technische vereisten zijn bepalend in de keuze voor een bepaald type vloerconcept in industriële projecten. In dit online magazine leest u meer over de karakteristieken van technische vloeren.
Bart Denys, Hoofdredacteur
 
Een goede industrievloer voldoet aan de vaak strenge vereisten van een industriële omgeving. Het is dan ook belangrijk om een goede analyse te maken van wat nodig is. Gelukkig bestaan er diverse vloertypes, op maat van de wensen en noden.
In kantoorgebouwen wordt er vaak voor een soepele vloerbekleding geopteerd. Indien er heel wat elektrische apparaten in de ruimte aanwezig zijn, dient deze vloerbekleding 'stroomgeleidend' geplaatst te worden. Ook in medische en industriële ...
Ervaar een nieuwe manier van interactie met GROHE X. GROHE presenteert een revolutionair digitaal platform met informatieve en inspirerende content op basis van jouw interesses.
Door de pandemie wassen we vaker onze handen. Met zelfsluitende wastafelkranen optimaliseren we de handhygiëne, doordat er geen manueel contact is met de kraan na het spoelen van de handen.
Betonnen structuren, zoals opslagtanks voor afvalwater, worden vaak blootgesteld aan agressieve invloeden. Biogene zuren tasten het beton aan, scheuren ontstaan, zuren dringen verder door, het beton brokkelt af en de structuur wordt onbruikbaar.
Woningen met een strakke architectuur in pleisterwerk zijn vandaag zeer geliefd. De dakrand kan dan ook een storend element zijn. Het Capatect ProAttika® syteem biedt hier een oplossing.
Het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap (VEKA) heeft bepaald dat jaarlijks permanente vorming nodig is om uw erkenning als EPB-verslaggever te behouden. Om EPB in de praktijk te brengen, vereist dit een gespecialiseerde vakkennis en een goede opvolging van ...
Julien Vanhollebeke was een entrepreneur die durfde ondernemen met passie voor natuursteen. Hij was oprichter en CEO van groothandel in natuursteen Stone Consulting én vicevoorzitter van Febenat.
2021 zou een herstel van 5% moeten brengen voor de economische activiteiten in de bouw, aldus de conjunctuuranalyse van de Confederatie Bouw. Hoopgevende cijfers na de terugval van 2020. "Voorwaarde is wel dat grote projecten uitgevoerd worden."
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.