Online magazines

21 april 2021 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

Online versie bekijken
juiste diagnose is sleutel tot succesvolle behandeling
De meeste problemen die zich manifesteren in gebouwen hebben rechtstreeks of onrechtstreeks te maken met vocht. De strijd tegen opstijgend vocht en andere vochtproblemen begint echter met het stellen van een correcte diagnose.
Bart Denys, Hoofdredacteur


 
Veel vochtproblemen kunnen op een relatief eenvoudige manier opgelost en voorkomen worden. Enkele organisatorische, chemische of technische ingrepen kunnen volstaan. Op voorwaarde tenminste dat het probleem correct geïdentificeerd wordt.
De innovatie zit hem in de rendabele verbindingstechniek, die een koudebrugvrije vloer-plaatisolatie voor alle gebouwtypen mogelijk maakt. Door de messing- en groefverbinding vertoont Atlas stabiliteit tegenover de betondruk en beschermt het tegen vocht.
Opstijgend vocht stelt aannemers en bouwprofessionals vaak voor een grote uitdaging. Vooral de hygroscopische zouten die via het vocht in de muur terechtkomen, zorgen voor veel schade: afbrokkelend pleisterwerk, loslatende verf- en behanglagen, ...
Vocht is een gevreesd woord in de bouwwereld. Want vocht, dat betekent: vorstschade, verminderde prestaties van isolatiematerialen, rot, schimmels en gezondheidsproblemen. Hydrofoberen is in wezen geen complexe materie en vergt ...
Aalberts hydronic flow control voegt Flamco en Comap samen. De zusterbedrijven vullen elkaar aan op het gebied van verwarming-, koeling-, water- en solartechnologie. De samenvoeging biedt grote synergievoordelen en stelt Aalberts in staat een compleet installatieprogramma van ...
Eind vorig jaar nam Unata, een maatwerkbedrijf voor intern geïntegreerde logistieke oplossingen zijn intrek in de vernieuwde kantoren. De beste verlichtingsoplossing bepalen ging gepaard met een grondige voorafgaande studie.
Het centrale brugdek van de Suzan Danielbrug werd over het kanaal van Brussel geplaatst. Dit brengt ons één stap dichter bij de opening van de brug, een belangrijke schakel tussen de Noordwijken en Thurn & Taxis.
Ontdek snel de nieuwe Fiat Pro-stockwagens: maak meteen de beste keuze voor uw zaak met een Talento, Fiorino, Doblo of Ducato!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.