Online magazines

23 april 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
circulaire bouw creëert nieuwe jobs
Tijdens een inspiratiesessie van de Green Deal Circulair Bouwen werd gefocust op welke jobs en competenties belangrijk zijn binnen een circulaire bouweconomie. Verder blijken materiaalpaspoorten een belangrijke tool op weg naar meer circulariteit. En hoe denkt u zelf over circulair bouwen? Deel uw mening door 6 korte vragen te beantwoorden.
Bart Denys, Hoofdredacteur
 
Kris Bachus van HIVA (KU Leuven) geeft toelichting bij de specifieke jobs en vaardigheden die nodig zijn voor een circulaire bouwsector. Naar schatting zullen er tegen 2030 30.000 circulaire jobs ...
Zero Waste Scotland voerde een onderzoek naar de vaardigheden en specifieke jobs die nodig zijn om de transitie naar een circulaire bouweconomie te versnellen.

De proeftuin van de Green Deal Circulair Bouwen wordt de komende twee jaar gefocust op veranderingsgezind (ver)bouwen. Wim Debacker (VITO) stipt de uitdagingen en knelpunten aan.
Om de transitie naar een circulaire bouwsector te vergemakkelijken en te versnellen, worden tal van hulpmiddelen ontwikkeld. Een ervan is een materiaalpaspoort, een tool waarin gegevens worden bewaard over ...
Caroline Henrotay van Leefmilieu Brussel werkte mee aan het onderzoeksproject ‘Buildings as Material Banks’ (BAMB). Dat project heeft zijn doorwerking gekend in verschillende andere initiatieven voor materiaalpaspoorten.
Hoe staat u zelf tegenover circulair bouwen? Was uw bedrijf al betrokken bij circulaire projecten? Beantwoord 6 vragen en WIN een keramische barbecue ter waarde van 359 EUR. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.