Online magazines

02 juni 2021  Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

Online versie bekijken
HEBBEN HOUTEN RAMEN NOG EEN TOEKOMST?
In het kader van een grootschalig onderzoek naar trends binnen de Belgische ramen- en deurenmarkt, blijkt uit een bevraging van 1.256 Dobbit-lezers - onder wie heel wat actieve bouwers en verbouwers - een groot groeipotentieel voor aluminium en vooral pvc. Alle resultaten van deze bevraging kunt u hieronder gratis downloaden. Enkele vakexperts delen hun visie terzake.
Bart Denys, Hoofdredacteur
 
Uit een bevraging van 1.256 Dobbit-lezers blijkt het huidig en toekomstig potentieel marktaandeel van diverse types raamprofielen. Deze survey is onderdeel van een grootschalig onderzoek naar trends binnen ...
Bekijk nu deel 1 van het 9-delig onderzoek over de Belgische ramen- en deurenmarkt bij particuliere (ver)bouwers en ontdek welke soorten raamprofielen ...
De kleurtechnologie Acrylcolor van GEALAN is al sinds 1980 een doorlopend succes op de gehele Europese markt en ontving hiervoor reeds meerdere Awards. Bij het procedé van co-extrusie worden de raamprofielen en het gekleurde acrylglas (PMMA) onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Een beperkte inbouwhoogte? Een verblindingsvrije oplossing nodig? Strak en subtiel qua esthetiek? Integratech biedt met 3 gloednieuwe Led downlights de beste oplossing, met steeds keuze uit een niet-dimbare driver of UNIDRIVER met amplitude dimming.
Werfcontainers zijn tegenwoordig verplicht op de werf. Ze vervullen bovendien steeds meer functies: van kantoorruimte voor werfvergaderingen tot opslagruimte voor materiaal en zelfs kleedkamers en refters.
Nagenoeg alle bouwbedrijven hebben op dit moment te kampen met laattijdige leveringen en bevoorradingsproblemen, zo blijkt uit een enquête van de Confederatie Bouw. Daardoor gaan ook de prijzen van bouwmaterialen de hoogte in.
Voor de dertiende maal heeft ZinkInfo Benelux haar tweejaarlijkse trofee voor thermisch verzinken uitgereikt . Uit de meer dan 70 inzendingen heeft de jury dit jaar 3 topprojecten bekroond die elk in hun categorie ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.