Online magazines

14 juli 2021 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

 
vakantieparadijs in eigen tuin
Door COVID-19 groeide het belang van een eigen tuin en buitenruimte, met bij voorkeur een naadloze overgang tussen interieur en exterieur. De diverse hittegolven zorgden bovendien voor een pijlsnelle voortzetting van de ‘zwembadisering’ in ons land. In deze laatste editie voor de zomervakantie laten we u alvast even wegdromen van een eigen vakantieparadijs. 
Bart Denys, Hoofdredacteur 

Steeds meer Belgen kiezen resoluut voor innovatieve vouwwanden in plaats van klassieke schuiframen. De afzonderlijke elementen van de vouwwand kunnen eenvoudig tot een smal vleugelpakket naar de zijkant worden geschoven, waardoor ...
In steeds meer woningontwerpen is de tuin het verlengde van het interieur. Mensen kiezen steeds vaker voor open ruimtes waar de vloer buiten doorloopt. De keuken, woonkamer of veranda vormen één grote ruimte met het terras en de tuin. Bovendien lijkt ...
De diverse hittegolven en COVID-19 zorgen voor een pijlsnelle voortzetting van de ‘zwembadisering’ in ons land en een eigen vakantieparadijs in de tuin wint aan belang.
Nog niet lang geleden behoorden infinity pools tot onze verbeelding. We zagen ze wel in de luisterrijke brochures van luxeresorts op paradijselijke bestemmingen maar hun toepassing hier leek veeleer onwaarschijnlijk. Vandaag komt daar verandering in.
De rand van het zwembad versterken en esthetisch afwerken, vermijden dat er hemelwater van de tuin in het zwembad belandt … Een zwembadboord heeft heel wat bestaansredenen. Over het algemeen hebt u keuze tussen twee types materialen, om het ...
De tuinpoort vormt de kers op de taart. Bij grote exemplaren wordt vrijwel altijd gekozen voor automatisatie. We werpen ons licht op dit kleinere, maar cruciale onderdeel van een tuinomheining..
Een poolhouse is een heuse blikvanger in de tuin. Met maatwerk wordt aan alle wensen van de bewoners voldaan, van minimalistisch ontwerp tot luxueus partyhuis of complete wellnessruimte.
Hoe mensen hun tuin ervaren, evolueert continu. Fabrikanten moeten hun aanbod hier dan ook bij doen aansluiten. Zitten de innovaties enkel bij materialen en kleurtjes? We nemen het even onder de loep.
De bouwsector lijkt de coronacrisis goed verteerd te hebben. Maar een nieuwe crisis bedreigt de goede en tijdige oplevering van die orders. Aannemers worden immers geconfronteerd met prijsstijgingen en bevoorradingsproblemen.
PMG Data & Surveys voerde een grootschalig onderzoek naar trends binnen de Belgische ramen- en deurenmarkt. Uit diverse bevragingen van Dobbit-lezers, actieve bouwers en verbouwers, blijkt ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.