Online magazines

22 september 2021 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

 
hoe legionella voorkomen?
In Vlaanderen werd met het Legionellabesluit een wettelijk kader opgezet om besmettingen in publieke sanitaire installaties te voorkomen. Maar wat als er zich toch een probleem voordoet? We gidsen u in 6 stappen naar een veilige installatie. Verder leest u ook over het belang en de diverse technologieën voor waterontharding.   

Bart Denys, Hoofdredacteur

Legionellose kan heel wat schade aanrichten in het menselijk lichaam.  Wat als er zich toch een besmetting voordoet? We gidsen u in 6 stappen naar een veilige installatie.
Ontdek in de videoreeks "The best of Archicad" een selectie van de allerbeste tools uit de 3D-modelleersoftware. De praktische video's geven jou snel een goed beeld van de meest gewaardeerde tools die jij kunt gebruiken binnen Archicad.
Tijdens het kennis- en netwerkevent Materials+Eurofiinish+Surface werd de nieuwe publicatie “Poeder en natlak op verzinkte ondergronden” voorgesteld. Deze Benelux praktijkrichtlijn is de bijgewerkte versie van ...
Corrosie- en vlekbestendigheid, weinig onderhoud en eenvoudige reiniging maken roestvrij staal een ideaal materiaal voor vele toepassingen. Om deze reden wordt het gebruik van rvs sterk aanbevolen in verschillende gebieden
“De hoge pieken en diepe dalen zetten onze drinkwater­voorziening danig onder druk”, zegt Ortwin Deroo van De Watergroep. “Om dat te kunnen opvangen moeten we bouwen aan een klimaatrobuust watersysteem. Dat vergt onder meer ...
De shortlist van de eerste Architectuur Prijs Gent is bekend. Uit meer dan 120 projectinzendingen werden 20 finalisten geselecteerd. Een publieksjury en een vakjury bezoeken de komende maand alle projecten.
Het leeuwendeel van de huishoudens in België wordt op een of andere manier met de negatieve gevolgen van kalk in het leidingwater geconfronteerd. In dit artikel tonen we de ...
B-architecten heeft de opdracht gekregen om de ISA-site in Temse te ontwerpen. Daarvoor zullen ze samenwerken met CAAAP, aNNo Architecten en Okra. De toewijzing gebeurde na de ISA Temse 'Gustave' architectuurprijs.
De meeste architecten verliezen nog te veel tijd. Ze zijn regelmatig onderweg, staan af en toe in de file, enzovoort. Klinkt dit u bekend in de oren? Dan is het dringend tijd om efficiënter aan het werk te gaan!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.