Online magazines

05 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
wat met houten constructies na een overstroming?
De hallucinante beelden van de overstromingen die deze zomer ons land troffen, staan op ieders netvlies gebrand. Om de duurzaamheid van de getroffen gebouwen en de gezondheid van de bewoners te garanderen, moeten de constructies zo snel mogelijk drooggemaakt worden en moet de isolatie indien nodig vervangen worden. Deze stap is van cruciaal belang in het geval van houten constructies. 
Bart Denys, Hoofdredacteur

De overstromingen van de afgelopen maanden hebben zware gevolgen gehad in ons land. Om de duurzaamheid van de gebouwen en de gezondheid van de bewoners te garanderen, moeten de constructies zo snel mogelijk drooggemaakt worden en ...
Sinds juli 2011 is het verplicht om de privéwaterafvoer van een nieuwe woning te laten keuren. Daarvoor kan u, net zoals bouwbedrijf Sibomat, terecht bij nationaal erkend controleorganisme ACA.
ABB levert producten en diensten binnen het HVAC segment die de hoogste IES2 norm voor pakket-efficiëntie zelfs overstijgt. Kom te weten hoe je energie, uitstoot en zo geld bespaart door je in te schrijven voor ABB’s webinars!
Hoe wordt geventileerd in jouw bedrijfsruimte? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd in.
Tijdens de actiedag van de GDCB over circulair aankopen, ondernemen en innoveren sprak Liesbeth Remue van Vlaio over de vele innovatie- en ondernemerssteun die de organisatie biedt.
In het Limburgse Pelt is een schuurwoning het toegangsticket geworden van Schrijnwerkerij Coenjaerts nv voor de Schrijnwerk Awards 2021. Met het gebruik van natuurlijke materialen en het streven naar energieneutraliteit ontwierpen ze ...
Vinyl is een synthetisch materiaal in pvc dat is opgebouwd uit meerdere lagen. Het wordt meestal als vloerbekleding gebruikt, maar kan ook als meubel-, akoestische paneel-, plafond- of muurbekleding worden toegepast. Vinyl kent ...
Er staat een ambitieus project voor de stationsbuurt in Hasselt in de steigers. Met b-hive wil projectontwikkelaar Mango Projects, in samenspraak met Stad Hasselt, de buurt een tweede jeugd geven en tot de nieuwe ‘place to be’ uitbouwen.
Particulieren en bouwprofessionals maken vandaag heel weinig gebruik van bemiddeling om geschillen op te lossen. En dat terwijl de COVID-19-pandemie het aantal claims nog de hoogte heeft ingeduwd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.