Online magazines

24 november 2021 Vakinformatie voor architecten, studiebureaus & projectontwikkelaars

 
"strenger s-peil vormt uitdaging"
Nadat de EPB-regelgeving begin dit jaar al fel werd aangepast worden de eisen in 2022 opnieuw gewijzigd met onder andere een verstrenging van het S-peil en het E-peil. EPB-specialist Luc Dedeyne waarschuwt voor enkele uitdagingen voor de toekomst. En kent u de trendkleuren voor 2022? 

Bart Denys, Hoofdredacteur

We spraken met verschillende verffabrikanten om te polsen naar welke kleuren 2022 zullen domineren. En er is een duidelijke algemene trend: de trendkleuren voor 2022 brengen de natuur naar binnen, staan voor optimisme en hebben een inspirerend effect.
In de industrie worden grote hoeveelheden water gebruikt voor het vervaardigen, het verwerken, het wassen, het verdunnen, het koelen of het transporteren van goederen.
Na twee eerdere geslaagde projecten slaan het Departement Omgeving en Netwerk Architecten Vlaanderen de komende drie jaar opnieuw de handen in elkaar voor de uitrol van de strategische visie van het Beleidsplan Ruimte Vlaanderen.
Uit een bouwmarktanalyse van Schrijnwerk is gebleken dat de populariteit van stalen binnendeuren aanzienlijk is gestegen. De redenen daarvoor zijn onder andere ...
Aan het station van Mechelen staat MALT in de steigers: een duurzame, groene en uiterst toegankelijke stadskern die voor optimale verbinding zal zorgen. Zo wordt het een waardevol en levendig stadsdeel voor iedereen.
Tijdens de actiedag van de GDCB over circulair aankopen, ondernemen en innoveren sprak Liesbeth Remue van Vlaio over de vele innovatie- en ondernemerssteun die de organisatie biedt.
In 2022 worden enkele EPB-eisen opnieuw gewijzigd. Nieuwbouwwoningen mogen vanaf dan maximaal een S-peil van S28 hebben. Daarnaast is er een verstrenging van het E-peil in verschillende categorieën.
Ingenieursadviesbureau Sweco stond in voor het ontwerp en de opmaak van de omgevingsvergunning voor de 25 megawatt groene waterstofproductieplant in Vlissingen. Na voltooiing zal ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.