Online magazines

01 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
aandacht voor het interieur op kantoor
Nu het thuiswerken noodgedwongen een hoge vlucht nam, worden kantoren nog meer dan voorheen een ontmoetingsplaats die om een aangename setting en interieur vraagt. In dit online magazine bieden we alvast een leidraad bij de keuze van projecttapijt en -behang en belichten we de meerwaarde van modulaire deur- en wandsystemen en dynamische beglazing.

Bart Denys, Hoofdredacteur

De Federatie Aluminium Constructeurs (FAC) volgt nauwgezet alle ontwikkelingen en innovaties in de glasindustrie. Nieuwe glasproducten, die qua functionaliteit gesofisticeerder worden, zullen in nabije toekomst immers een belangrijke invloed ...
Guldager ondertekende in 2020 het UN Global Compact en wil zich in alle facetten van de bedrijfsstrategie duurzaam opstellen. Met de overname van Drytec A/S heeft het waterbehandelingsbedrijf bovendien voortaan een efficiënte en groene oplossing in huis om doeltreffend vocht te verwijderen.
Tapijt kan in heel wat verschillende projecten worden toegepast. Het is aan de architect om te putten uit de verschillende technische fiches en zo het correcte tapijtproduct voor een bepaald project te selecteren.
Op kantoor is het cruciaal om een ruimte te hebben waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen vergaderen en vlot met elkaar kunnen samenwerken. Die kan nu gemakkelijk gecreëerd worden dankzij Space-R, de modulaire deur- en wandprofielen van AVC Gemino die eenvoudig ...
Na het daverende succes van de vorige editie werkt Polyclose hard om ook van deze editie een succes te maken. De vakbeurs biedt een totaaloverzicht van alle bewegende elementen, inclusief poorten en hekken.
Het WTCB lanceert een nieuwe versie van zijn tool Category Interactive of CINT. Deze online toepassing van de BBRI helpt u de ruwheidscategorie van het terrein rond een gebouw of te bebouwen perceel te bepalen.
Het verschil ten opzichte van behang voor de privésector is dat projecttypes voldoen aan alle vereiste normen voor de contractmarkt. We onderscheiden twee groepen decoratief projectbehang: een vinyllaag gedragen door ...
AVC Gemino werkte in Rusland een project af voor RMK. Dit prestigieuze kantoorgebouw is een ontwerp van het vermaarde Foster + Partners uit Londen. AVC Gemino plaatste er wanden van ...
Samen met Wood Shapers, dat als nieuw lid van de groep CFE is gespecialiseerd in houtbouw en vooral in Luxemburg al erg actief is, bouwt algemeen aannemer BPC het Monteco-project voor Leasinvest Real Estate, in het hart van de Europese wijk.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.