Online magazines

08 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
belgisch vakmanschap bekroond
Benieuwd naar enkele pareltjes van Belgisch vakmanschap? Binnenkort worden naar jaarlijkse traditie opnieuw enkele unieke projecten beloond met een prestigieuze award. Ontdek welke schilder-, interieur-, schrijnwerk- en gevelprojecten kans maken en registreer u gratis voor de digtale uitreiking!

Bart Denys, Hoofdredacteur


Mooie (en nieuwe) oplossingen tonen, nieuwe relaties ontmoeten en het vergroten van de naamsbekendheid. Zo een drietal doelstellingen voor bedrijven wanneer ze deelnemen aan Polyclose: dé vakbeurs voor gevels, ramen en deuren. En op 19, 20 en 21 januari 2022 is het weer zover.
Het Brusselse architectenbureau B612architectes heeft een breed oeuvre met vooral sociale projecten. Voor architect Li Mei Tsien gaat architectuur over emotie en het creëren van een passend kader dat de toekomst weet te trotseren.
Time is money, ook in de bouwwereld. Want sneller bouwen brengt heel wat economische voordelen met zich mee. Dankzij de nieuwe innovatieve QuadCore® isolatietechnologie van Kingspan, gaat de projectprijs naar beneden en de bouwsnelheid naar boven. Met de bredere sandwichpanelen bekleed je grotere oppervlakten in dezelfde tijd.
Guldager gaat resoluut voor duurzaamheid. Het waterbehandelingsbedrijf ondertekende in 2020 het UN Global Compact en wil zich in alle facetten van de bedrijfsstrategie duurzaam opstellen. Met de overname van Drytec A/S in datzelfde jaar heeft Guldager bovendien voortaan een efficiënte en groene oplossing in huis om doeltreffend vocht te verwijderen.
Bouwpromotor C&L Activities zocht voor negen nieuwbouwwoningen in Adinkerke naar een degelijke condensatiegaswandketel die de huizen zou kunnen verwarmen in alle omstandigheden. De keuze viel op een van de nieuwe condensatiegaswandketels van Bosch, de Condens 2300iW.
Ontdek wie de beste schrijnwerkers, interieurbouwers en decorateurs van België zijn tijdens de uitreiking van de Decoratie en Schrijnwerk Awards 2021. Registreer u gratis voor de digitale uitreikingen van deze 2 vakwedstrijden op 20 en 22 december.
Na een gedwongen afwezigheid van een jaar heeft FEBE, de Federatie van de Betonindustrie, opnieuw haar FEBE Elements Awards uitgereikt. Tijdens de ceremonie werden in vijf categorieën projecten bekroond.
Ecopuur, specialist in slimme energietechnieken, plaatste dit jaar voor het eerst een esthetische gevelbekleding met zonnecellen bij een residentiële woning in België.
Na jaren onderzoek, experimenteren en testen komt een nieuwe generatie zonnepanelen op de markt die onopvallend in grote oppervlakken te verwerken zijn. Ze zijn in elk formaat en kleurpatroon te fabriceren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.