Online magazines

15 december 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
oplossingen voor luchtdichte gebouwschil
Cruciaal voor een gezonde en energiezuinige woning is een gebouwschil met een ononderbroken, volledige isolatielaag die aan de binnenzijde ononderbroken luchtdicht is. Ontdek in dit online magazine heel wat oplossingen om alle bouwkundige aansluitingen en doorvoeringen luchtdicht te maken en wat er zoal kan fout lopen bij een luchtdichtheidsmeting.

Bart Denys, Hoofdredacteur

Cruciaal voor een gezonde en energiezuinige woning is een gebouwschil met een ononderbroken, volledige isolatielaag die aan de binnenzijde ononderbroken luchtdicht is. Er zijn daarvoor heel wat oplossingen.
Gebouwen die afgeschreven zijn, klaar voor renovatie of afbraak, bevatten nog heel wat bruikbare elementen. Nu belanden die meestal onder de sloophamer en worden ze als puin afgevoerd. Maar wat als we van tevoren konden inschatten welke materialen er in een te slopen gebouw aanwezig zijn?
Beeuwsaert Construct is van alle markten thuis. Het West-Vlaamse familiebedrijf werkt aan de hand van een no-nonsenseaanpak en tracht het beste resultaat te realiseren voor haar klanten. Beeuwsaert Construct: de kracht van snelheid, flexibiliteit en kwaliteit, gebundeld met een vooruitstrevende visie en innovatieve ingesteldheid.
Editie 2022 van Polyclose wordt een bijzondere editie. Niet alleen omdat de beurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek voor de 20e keer plaatsvindt, maar ook omdat het de eerste grote vakbijeenkomst is na de covidpandemie! Registreer online met code PP92879523 voor gratis toegang.
Ontdek wie de beste schrijnwerkers, interieurbouwers en decorateurs van België zijn tijdens de uitreiking van de Decoratie en Schrijnwerk Awards 2021. Beleef de digitale uitreikingen van deze 2 vakwedstrijden volledig live en gratis op 20 en 22 december.
In januari 2022 zou Frankfurt am Main normaal gezien haar deuren openen voor Heimtextil. Gezien de slechte coronasituatie in Duitsland – en de daarmee gepaard gaande restricties – werd echter besloten om de beurs te annuleren.
Guldager gaat resoluut voor duurzaamheid.  Met de overname van Drytec A/S heeft het waterbehandelingsbedrijf bovendien voortaan een efficiënte en groene oplossing in huis om doeltreffend vocht te verwijderen.
‘Build Circular.Brussels’, een programma dat de klimaatimpact van de bouwsector wil ver­minderen, viert zijn eerste verjaardag. Gedurende dat eerste jaar heeft het programma al bijna 120 bedrijven ondersteund en meer dan 650 mensen opgeleid.
In tegenstelling tot ramen en deuren is er weinig noodzaak om poorten luchtdicht te maken. Bovendien maken verschillende zwakke plekken in de opbouw van een garagepoort het moeilijk om die te isoleren of luchtdicht te maken.
De gerealiseerde luchtdichtheid wordt gecontroleerd aan de hand van een luchtdichtheidstest. Om dit alles op een betrouwbare manier te kunnen meten, werden de specificaties omschreven in de STS-P.
De organisatoren van BATIBOUW – de beurs die oorspronkelijk voorzien was van 19 tot en met 27 februari – hebben in overleg met het exposantencomité besloten om deze, samen met de tezelfdertijd plaatsvindende vakbeurzen, uit te stellen tot mei 2022.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.