Online magazines

21 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
AANDACHT VOOR SCHOOLVERLICHTING
Gebouwen zullen in de toekomst steeds slimmer worden, en daarvoor moeten alle gebouwtechnieken goed op elkaar afgestemd zijn – ook verlichting hoort daarbij. Verlichting in schoolgebouwen verdient bijzondere aandacht. Het juiste licht op het juiste moment is immers cruciaal voor een optimale leeromgeving en voor het welzijn van leerlingen en leerkrachten.

Bart Denys, hoofdredacteur

Vlaams Bouwmeester Erik Wieërs acht zowel het ‘prospectieve’ als het ‘retrospectieve’ spoor in het debat over circulair bouwen relevant. In een open brief wijst hij op de technische en juridische uitdagingen en roept hij op om ...
In 'Leven als vakman' volgt DOBBIT tv vakmensen die uiteenlopende jobs uitoefenen. In deze aflevering volgen ze projectontwikkelaar Nele. Ook benieuwd hoe een doorsnee dag van uw collega er uitziet?
Verlichting in de klas biedt meer dan alleen zichtbaarheid. Het juiste licht op het juiste moment is cruciaal voor een optimale leeromgeving en voor het welzijn van leerlingen en leerkrachten.
De nieuwe gevangenis op de Blue Gate-site in Antwerpen is aangepast aan het hedendaags detentiebeleid en zet sterk in op het gebruik van duurzame innovaties.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.