Online magazines

8 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
welke gevelverf voor welke ondergrond?
Gevelverfsystemen worden opgedeeld volgens hun bindmiddel: minerale en organische verven. Verder is er een verschil tussen dampopen (of microporeuze, ademende of vochtregulerende verf) en dampdichte verven. Maar welk verfsysteem is geschikt voor welke ondergrond?

Bart Denys, hoofdredacteur

Bij elk gevelschilderwerk moet er een grondige analyse van de ondergrond worden uitgevoerd. De ondergrond heeft namelijk een grote invloed op welke verf kan worden gebruikt.


Hoelang een geschilderde gevel mooi blijft, hangt af van de inwerking van de weerselementen, de omgeving en het type ondergrond. Kies hiervoor telkens het meest geschikte verfsysteem.
BOSS Art Deco is een event vol inspiratie waarop jij niet mag ontbreken! Kom langs in één van de pop-up galerijen in Gent of Leuven, en volg de inspirerende keynote van An Bogaerts over Trends in Architectuur en design. Ontdek en (re)connect op dit unieke event voor architects & designers only!
Bij SBM bieden wij de opleiding verlichtingsdeskundige-totaalpakket aan die bestaat uit 2 modules die je ook afzonderlijk kan volgen ! Ook voor bedienden of medewerkers in het bedrijf !

Noteer 28 april en 6 oktober 2024 alvast in uw agenda want dan gaan de Dobbit Demodays door met een dubbele editie! Beleef live en non-stop tal van demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. Mis het niet!



Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.