- 04 maart 2021
- | Bron: Cooltechnics
Traditioneel gebakken dankzij moderne koeltechniek
In 1895 opgericht, 250 medewerkers, 90 procent van de bakkerijproducten zelf bereid: bakkerij Feihl in het Beierse Neumarkt blinkt uit met geweldige cijfers. Twee jaar geleden kwamen er nog een paar van die geweldige cijfers bij: bij de bouw van een nieuwe bakkerij werden in totaal 16 condensingunits met compressoren van BITZER geïnstalleerd die met 480 kilogram van het A2L-koudemiddel R455A werken.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.