Online magazines

7 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Van 9 tot 12 januari 2024 is Frankfurt am Main opnieuw het kloppende hart van de internationale textiel-, behang- en decoratiesector. Tijdens de aankomende editie van Heimtextil zal 'sensitivity' centraal staan.
Het energiegebruik van gebouwen is gerelateerd aan tal van factoren en technieken: het ontwerp van de gebouwschil, de keuze van het HVAC-systeem, de inzet van efficiënte energieopwekking, het gebruik van hernieuwbare energie...
De Belgische norm NBN S 01-400-1 legt een aantal beperkingen op aan het lawaai dat door de installaties in een woning geproduceerd wordt. De norm uit 2008 vermeldde geen eisen voor de installaties die zich buiten de woning bevinden, zoals ...
Filip Verbandt van studiebureau EVA International had het tijdens BuildUp over het beperken van het geluidsniveau van warmtepompen. Ongeacht de grootte bevatten die twee belangrijke geluidsbronnen: de ventilator en de compressor. Het is dus belangrij
De stijgende verstedelijkingsgraad en toename van de transportinfrastructuur zorgen ervoor dat drie op de tien Belgen geluidshinder ervaren thuis. Daarom roept ABAV op tot de verbetering van de geluidsisolatie en geluidsabsorptie in gebouwen.
Project Meir zal een nieuwe campus voor de Karel de Grote Hogeschool en een prestigieus reatilcomplex tot stand brengen in het hartje van Antwerpen. Met het oog op duurzaamheid wordt een nieuwbouw opgetrokken en worden drie erfgoedpanden herbestemd.
A.M.D., gevestigd in Roeselare, heeft een innovatieve houtbewerkingsmachine ontwikkeld voor de houtbouw, schrijnwerkerij en houthandel. Met indrukwekkende precisie en snelheid produceert deze machine poolhouses, carports, dakgebinten, kapschuren, zelfs ramen en deuren.
Het uitbreidingsproject wordt gerealiseerd via een ʺDesign & Build˝-opdracht met een mededingingsprocedure met onderhandeling.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.