Online magazines

17 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
juiste diagnose is sleutel tot succes
Vocht wordt beschouwd als een van de, zoniet de belangrijkse oorzaak van schade aan gebouwen. Vochtproblemen zorgen niet alleen voor overlast, visuele en materiële schade en gezondheidsrisico’s; ze hebben ook de reputatie erg hardnekkig te zijn. Nochtans kunnen veel vochtproblemen op een relatief eenvoudige manier opgelost en voorkomen worden. Een juiste diagnose is de sleutel to een succesvolle behandeling.

Bart Denys, hoofdredacteur

Veel vochtproblemen kunnen op een relatief eenvoudige manier opgelost en voorkomen worden. Enkele organisatorische, chemische of technische ingrepen kunnen volstaan. Op voorwaarde tenminste dat het probleem correct geïdentificeerd wordt.
Het was geen toeval dat aannemer Furnibo bij de indrukwekkende renovatie van de daken van het Gentse Wintercircus koos voor het RENOLIT ALKORPLAN Design daksysteem. Het project is een toonbeeld van klimaatneutraal en energiezuinig renoveren.
Alvorens metselwerk stabiel is door het uitharden van de mortel, moet het beschermd worden tegen mechanische beschadigingen en weersinvloeden. Indien de te nemen maatregelen niet of onvoldoende toegepast worden, loopt men immers het risico ...
In dit artikel grasduinen we door de randvoorwaarden voor binnenisolatie en wegen we de pro’s en contra’s tegen elkaar af.
Bladdert de verf af? Vertonen er zich vlekken op de muur of komt het behangpapier los? De kans is groot dat er vocht achter deze aanslag op de muur zit. Er zijn verschillende remedies die vocht te lijf gaan, maar vooral een grondige afwerking van ...
Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.