Online magazines

24 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
welk isolatiesysteem bij binnenisolatie?
Slechts 6,8% van al onze woningen bezit op vandaag een label A. Er is dus een enorme inhaalbeweging nodig om de doelstellingen op vlak van isolatie in 2050 te halen. Binnenisolatie van buitenmuren kan bij heel wat renovatieprojecten een oplossing bieden, maar welk systeem kies je dan? Vochtbeheersing, luchtdichtheid en een correcte aanpak van de onvermijdelijke bouwknopen vragen hierbij bijzondere aandacht.

Bart Denys, hoofdredacteur

De combinatie van een renovatie met een betere isolatie van de woning zit duidelijk in de lift. In dit artikel grasduinen we door de verschillende types binnenisolatie. We bespreken keuzecriteria, isolatiedikte, isolatiesystemen ...
Regie der Gebouwen en Sibelga werken samen aan nieuwe warmtekrachtkoppelingen op de Brusselse Jubelparksite. Een belangrijke stap naar efficiëntere en duurzamere energieproductie in de bouw.
Uit een recente studie van NVA lijkt het dat sommige lokale besturen het V&O-onderzoek voor omgevingsvergunningen misbruiken om tijd te rekken.


Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*


Ervaar de nieuwe Ford Transit Custom zelf! Boek een gratis testrit op Ford.be. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste variant voor uw bedrijf.


Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.