Online magazines

20 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
aandacht voor schoolverlichting
Gebouwen zullen in de toekomst steeds slimmer worden, en daarvoor moeten alle gebouwtechnieken goed op elkaar afgestemd zijn – ook verlichting hoort daarbij. Verlichting in schoolgebouwen verdient bijzondere aandacht. Het juiste licht op het juiste moment is immers cruciaal voor een optimale leeromgeving en voor het welzijn van leerlingen en leerkrachten.

Bart Denys, hoofdredacteur

Verlichting in de klas biedt meer dan alleen zichtbaarheid. Het juiste licht op het juiste moment is cruciaal voor een optimale leeromgeving en voor het welzijn van leerlingen en leerkrachten.
Onze toekomst is full electric, daar is geen ontkomen meer aan. Dat betekent ook dat onze elektriciteitsfacturen stijgen. Maar tóch kan je er voordeel uit halen en meer geld besparen.
Regeltechnieken spelen een belangrijke rol in het totaalpakket van een stookplaats. Met het Logamatic 5000 regelsysteem van Buderus kan het gehele verwarmingssysteem eenvoudig gecontroleerd, geregeld en geoptimaliseerd worden vanop afstand.
Techtextil toont het internationale aanbod technisch textiel voor de architectuur, de auto-industrie, bouw, kleding, bescherming tegen gevaren, lucht- en ruimtevaart, geneeskunde, de meubelindustrie en sport.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.