Online magazines

6 maart 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
nieuwe wind door de orde
Een efficiëntere Orde van Architecten, meer transparantie en communicatie, en een opwaardering van het beroep. De ambities zijn duidelijk, maar wat zijn de concrete volgende stappen? Jos Leyssens (59), sinds 1 januari 2024 de nieuwe voorzitter van de Nationale Raad, doet zijn plannen uit de doeken.

Bart Denys, hoofdredacteur

“We moeten meer dan ooit met één stem spreken en ook de jongeren aan het woord laten.” Jos Leyssens heeft een heldere visie hoe hij als voorzitter van de Nationale Raad van de Orde van Architecten het architectenberoep ...
Met klimaatadaptief bouwen bereiden we onze gebouwen en hun omgeving voor op de gevolgen van de klimaatverandering. Wienerberger neemt hierin het voortouw. De fabrikant van bouwmaterialen brengt niet alleen een allesomvattend gamma om klimaatadaptief en natuurinclusief te bouwen, ...
Het Groot Vleeshuis in Gent is al sinds 2019 gesloten voor het publiek. Nu het grootschalige onderzoek naar de toestand van de voormalige overdekte markt uit de 15e eeuw succesvol is afgerond, kunnen de werken in de zomer van 2024 van start gaan.
Volgens Embuild Vlaanderen zijn er minstens 500.000 nieuwe woningen vereist om de stijgende woonvraag tegen 2035 te beantwoorden. Om de woningvoorraad, -behoeften en betaalbaarheid bij te houden, pleit de bouwfederatie voor een Vlaamse Woonbalans.
Van schrijnwerkers tot elektriciens en van installateurs tot dakwerkers. Voor elk vak binnen de bouwsector brengen we betrouwbare en onmisbare informatie, inspiratie en oplossingen op maat waar u als ondernemer meteen mee aan de slag kunt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.