Online magazines

11 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
inspiratie en creativiteit in 2024
Bij de start van het nieuwe jaar wensen we onze lezers graag een voorspoedig en gezond 2024: een jaar vol inspiratie, succesvol ondernemerschap met talrijke creatieve ontwerpen en geslaagde bouwprojecten als resultaat!

Bart Denys, hoofdredacteur

Als voorbereiding op het Belgisch voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie, krijgt het Brusselse Residence Palace een grondige opfrisbeurt. Verschillende ruimtes worden tegen eind 2023 gerestaureerd volgens de typische art-decostijl.
Tijdens het symposium gaan sprekers uit zowel de bedrijfswereld als het technisch onderwijs dieper in op dit thema. Ontdek er ook de visie van 7 Vlaamse politieke partijen op het technisch onderwijs. Reserveer nu nog uw deelname met vroegboekkorting.
Vanaf 1 januari 2024 volgt ingenieur-architect Jos Leyssens huidige voorzitter Philippe Meilleur op als voorzitter van de Nationale Raad van de Orde van Architecten. Leyssens volgt tegelijkertijd ook Jan Melis op als voorzitter van de Vlaamse Raad.
Ontdek de innovaties van meer dan 200 vooraanstaande exposanten uit de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Registreer online met code PP4007729 voor GRATIS toegang.
Kom in Flanders Expo de laatste nieuwe solarinnovaties van méér dan 130 internationale exposanten ontdekken. Overzichtelijk gepresenteerd in één beurshal van maar liefst 10.000 m2 oppervlakte!
In Januari, geniet van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
Op 14 december 2023 werden de winnaars van de Schrijnwerk Awards bekendgemaakt op een feestelijke gala-avond in de Montil in Affligem. Tien bedrijven mochten met een Award naar huis. Ontdek ze hier!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.