Online magazines

31 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
IMPACT VAN FLIKKERING EN STROBOSCOPISCH EFFECT
Een groot voordeel van ledverlichting is de energiezuinigheid, in vergelijking met conventionele verlichting zoals gloeilamp, halogeen of tl. Bij de conventionele verlichting zijn we goed op de hoogte over hun eigenschappen en de bijhorende effecten op de mens. Maar hoe zit dat met ledverlichting?

Bart Denys, hoofdredacteur

Ledverlichting reageert sneller op stroomveranderingen, wat invloed kan hebben op de lichtoutput en mogelijk fysieke bijwerkingen bij mensen kan veroorzaken.


De bouw van het Belgische paviljoen voor Expo 2025 in Osaka, Japan, is gestart. Belgïe wil met het thema "Designing Future Society for our Lives" een blijvende indruk achterlaten.

De mooiste schilderprojecten van België zijn gebundeld in een luxueuze uitgave van Decoratie. Een echte must-have voor wie schilder- en decoratieplannen heeft. Kijk, lees en wees geïnspireerd voor uw komende projecten!
Ontdek de synergie van kunst en decoratieve technieken tijdens het BOSS Art Deco event! Bezoek de pop-up galerijen in Gent of Leuven en laat je inspireren door de boeiende keynote van An Bogaerts. Verken ook de nieuwste decoratieve technieken en mis dit niet!
Profiteer nu van onze Saloncondities en 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek ons Van Center voor advies op maat van onze experts.


Geniet in januari van onze Saloncondities. Nissan Townstar Combi, vanaf €249/maand, laatste verhoogde maandaflossing: €10.389.



Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.