Online magazines

14 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
verbindende architectuur
Bij AiT architecten liggen de ontwerpen met veel geduld op de tekentafel. Belangrijker dan het trekken van een lijn, is een zinvol concept achter elk project. Context en empathie vormen voor dit ontwerpbureau de fundamenten om tot een verbindende architectuur te komen.

Bart Denys, hoofdredacteur

"Niet teveel design en lang niet altijd chique. Wel bruikbaar en … vrolijke chaos." Bij AiT architecten liggen de ontwerpen met veel geduld op de tekentafel. Belangrijker dan het trekken van een lijn, is een zinvol concept achter elk project.
Projectontwikkelaar G&S& startte de bouw van het kantoorcomplex The CubeHouse aan de Amsterdamse Zuidas. Met een oppervlakte van 16.360 m² wordt The CubeHouse het eerste hybride houten kantoorgebouw van het zakendistrict binnen het Mahler 4-gebied.
Op donderdag 21 maart 2024 organiseert About Fire een opleidings- en netwerkevent met als thema brandveiligheid in de industriebouw. Ontdek hier het actuele programma en maak kennis met de inspirerende Fire Safety Community ...
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Poll: Hoeveel werk heeft u nog?
Wat zijn de actuele werkvooruitzichten voor uw bureau? Geef anoniem uw mening en ontdek hoe uw collega's er over denken.
Voor welke periode is uw orderboekje op vandaag nog gevuld?
 
minder dan 1 maand
 
1 tot 3 maanden
 
3 tot 6 maanden
 
6 tot 12 maanden
 
meer dan 12 maanden
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.