Online magazines

30 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
succesvolle transformaties
Bij AiT architecten liggen de ontwerpen met veel geduld op de tekentafel. Belangrijker dan het trekken van een lijn, is een zinvol concept achter elk project. Context en empathie vormen voor dit ontwerpbureau de fundamenten om tot een verbindende architectuur te komen. Maak kennis met hun boeiende visie en succesvolle transformaties.

Bart Denys, hoofdredacteur

Bruno Heuleu en Peter Vral van AiT architecten zien zichzelf als een ontwerppraktijk ergens tussen landschap, stedelijk ontwerp, cultureel erfgoed en sociale praktijk. "Wij zien onszelf als dorpsarchitecten die als vredelievende kruisvaarders op het platteland nieuwe ideeën ...
TwinBond is een Belgische leverancier van professionele constructielijmen voor gevelplaten en steenstrips. Het merk kwam een aantal jaar geleden op de markt met een eenvoudig systeem, dat een hoge zekerheid biedt ...
EVVA is één van Europa's toonaangevende fabrikanten van mechanische en elektronische sluitsystemen. Het ontwikkelt en produceert mechanische en elektronische toegangssystemen. Het bedrijf stelt nu Akura 44 en Emzy voor.
Het belang van brandgevaar en brandveiligheid wordt vaak onderschat bij het uitkiezen van een type dakbedekking. De RENOLIT ALKORPLAN dakbanen worden zonder open vlam geplaatst en beantwoorden aan alle BROOF-klassen én aan het FM-approval ...
Negen inspirerende sprekers brengen hun visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Het ontwerp voor de campus van Arteveldehogeschool aan het Gentse Dok Zuid is klaar. Liefst 2.500 studenten zullen les volgen. De bouw start in 2025, de opening is ten vroegste voor september 2028.
Sluit u nu aan bij ons groeiend netwerk voor de Belgische solarindustrie. Ontdek de nieuwste oplossingen en technologieën om groene energie te promoten en te optimaliseren. Bouw mee aan een duurzame toekomst!
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.