Online magazines

13 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
duurzaamheid en comfort hand in hand
De markt van ETICS gevelisolatie-systemen groeit elk jaar
met zo'n 5 à 10% en het ziet er niet naar uit dat die trend
binnenkort zal keren. Duurzaamheid en energie-efficiëntie zijn vandaag immers meer dan ooit top of mind bij elk bouwproject. En op dat vlak scoort ETICS bijzonder goed. 

Bart Denys, hoofdredacteur

In een stadje vlakbij Arnhem ontwierp architect Kees Marcelis een prestigieus huis. Vanwege de savannebeige kleur van PREFA's aluminium, dat in het juiste licht glinstert als goud, liet het bij buurtbewoners indruk na onder de naam "Het Gouden Huis".
Het 9.500 m² grote dak van het indrukwekkende velodroomcomplex in Heusden-Zolder werd waterdicht gemaakt met de lichtgrijze 1,5 mm dikke RENOLIT ALKORPLAN PVC F Classic dakbaan. Deze dakafwerking is niet alleen esthetisch maar ook functioneel sterk.
Op 4 december kondigde Erasmushogeschool Brussel trots de voortgang van het campus Kaai-project aan. Het bouwproject transformeert de locatie tot een unieke campus waar kunst, technologie, samenwerking en cultuur samenvloeien.
Elektrische radiatoren zijn beschikbaar in heel wat designs en kleuren – naar ieders smaak – en kunnen flink wat energie besparen. Ontdek drie duurzame elektrische radiatoren van Zehnder die the best of both worlds combineren!
Als gevelisolatiesysteem bestaat ETICS al geruime tijd. Zijn bijzonder sterke trackrecord ten spijt en ondanks enkele duidelijke troeven kiest de Belg traditioneel al te vaak voor de dubbele spouwmuur. Maar daar zou in de nabije toekomst wel eens verandering in kunnen komen.
De behandeling van biologische vervuiling (bv. mos, algen of schimmels) op een ETICS-gevel zal afhangen van de kleur en het uitzicht van de vervuiling. Zo zal bij groene vervuiling de toepassing van een (bio)chemisch behandelingsproduct vaak al volst
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0% Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.