Online magazines

4 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Groene stedelijke oases
Tegenwoordig hebben muurtuinen een prominente plek veroverd in stedelijke omgevingen. Ze bieden veel meer dan alleen een esthetische oplossing om groen te integreren in beperkte ruimtes en stadslandschappen. Wat zijn de voordelen, nadelen en essentiële overwegingen voorafgaand aan de aanleg ervan?

Bart Denys, hoofdredacteur

Muurtuinen, ook wel groene gevels of verticale tuinen genoemd, winnen aan populariteit, vooral in stedelijke gebieden. Ze bieden niet alleen esthetische meerwaarde, maar dragen ook bij aan duurzaamheid, milieuvoordelen en verbeterde ...
Ontdek de innovaties van meer dan 200 vooraanstaande exposanten uit de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek. Registreer online met code PP4007729 voor GRATIS toegang.
Bij AiT architecten liggen de ontwerpen met veel geduld op de tekentafel. Belangrijker dan het trekken van een lijn, is een zinvol concept achter elk project. Context en empathie vormen voor dit ontwerpbureau de fundamenten ...
Kom in Flanders Expo de laatste nieuwe solarinnovaties van méér dan 130 internationale exposanten ontdekken. Overzichtelijk gepresenteerd in één beurshal van maar liefst 10.000 m2 oppervlakte!
Na een grondige renovatie van het cellencomplex in de Ieperse gevangenis openen de deuren opnieuw in begin 2024. De moderne uitbreiding creëert betere leef- en werkomstandigheden voor zowel de gedetineerden als het personeel.
In Jumet werd een nieuw trainingscentrum voor de Federale Politie geopend. Het nieuwe trainingscentrum maakt plaats voor verschillende sportruimtes en moderne simulatie-installaties. Bovendien kadert het project in een duurzaamheidsvisie.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Projecto 

Projecto maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.